Yandex Metrica

Şenol Güneş'in sözleri sonrası Nihat Özdemir: Vallahi bıktım arkadaşlar

Şenol Güneş'in sözleri sonrası Nihat Özdemir: Vallahi bıktım arkadaşlar

Son dakika haberleri... Hollanda Türkiye maçı sonrası TFF başkanı ve yöneticileri Şenol Güneş'in durumunu değerlendirdi.

Spor

28.01.2024, 14:00

2022 Dünya Kupası Elemeleri grup maçında Hollanda'ya 6-1 yenilen A Milli Takım'da sular durulmuyor.

Amsterdam'daki hezimet sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yöneticiler maç sonrası Şenol Güneş'in istifa etmesini bekledi.

Hürriyet'in haberine göre; tecrübeli hocanın istifa etmemesi ve basın toplantısında söylediği "Ben göreve gelmek için yalvarmadım,bana yalvardıklarını düşünüyorum" sözleri sonrası TFF yöneticileri "O zaman ki Beşiktaş başkanı Fikret Orman bize Şenol Güneş'i alın ve bizi kurtarın şeklinde yalvardı" şeklinde açıklama yaptı.

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan yöneticiler Hollanda milli takımının gruplara Frank de Boer ile kötü başladıktan sonra Luis van Gaal'i göreve getirip liderlik koltuğuna oturduğunu örnek gösterdi.

Ekim ayında oynanacak Norveç maçı için umutlu konuşan TFF yöneticileri, yeni bir hocayla şanslarının artacağını belirtti.

Konuşma sırasında TFF Başkanı Nihat Özdemir de dert yanarak şu ifadeleri dile getirdi;

"Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Ne geliyorsa elimizden yapıyoruz ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading