Yandex Metrica

Selçuk İnan teknik direktör oluyor! Açıkladığı ekipte yabancı isimler olacak

Selçuk İnan teknik direktör oluyor! Açıkladığı ekipte yabancı isimler olacak

Son dakika haberleri... Geçen sezon Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, teknik direktör olarak sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 19:51

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Selçuk İnan, teknik direktörlüğe hazır olduğunu açıkladı.

Asist Analiz'e konuşan Selçuk, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. A lisansımı da aldım. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" ifadelerini kullanarak teknik adamlığa hazır olduğunu belirtti.

Ayrıca 2011-2012 sezonunda transfer olduğu Galatasaray'a geliş sürecini de anlatan Selçuk,  "Galatasaray'a gelmem de birçok yöneticinin emeği var ama ben hayatım boyunca bir karar aldıysam onun peşinden giderim. Galatasaray'da oynamak hayalim ve gerçekleştirmek istediğim tek hedefimdi. Bu fırsat gelince de başka bir şey düşünmeden oraya gittim" görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rakibi Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme... Haberi Görüntüle

SELÇUK İNAN'DAN FATİH TERİM VE ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Kariyerinde çalıştığı Şenol Güneş ve Fatih Terim hakkında da konuşan Selçuk İnan, "Şenol Hoca'yla çalıştığım dönemde; bana o kadar güveniyordu ki çok rahat bıraktı. İnanılmaz bir oyuncuya dönüştürdü beni onun gözünde… Fatih Hoca da beni çok sevdi, çok güvendi… Fatih Hoca daha fazla oyuncuyla oynayan, oyuncuyu istediği gibi idare eden, istediği pozisyona yontabilen bir hocaydı. Şenol Hoca, oyuncudan da nasıl verim alacağını çok iyi bilen bir teknik direktör" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading