Yandex Metrica

Şansal Büyüka 'İçeride kulüpçülük var' demişti! TFF son noktayı koydu

Şansal Büyüka 'İçeride kulüpçülük var' demişti! TFF son noktayı koydu

Şansal Büyüka, katıldığı bir Youtube programında kaynağının belli olmadığı şekilde "12 VAR hakeminin, 6'sı bir kulüp tarafından ambargolu diye duydum. Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından sonra verilen penaltıdan sonra TFF'nin önde gelenlerinden biri "Hakem için disiplin soruşturması açalım" demiş. Bu penaltıdan sonra TFF'nin güçlü üyelerinden biri Riva'da terör estiriyor! Kulüpçülük, TFF'nin iliğine kemiğine işlemiş artık!" çok net ve suçlayıcı ifadeler kullanmıştı. TFF, harekete geçerek söz konusu iddiaları cevapladı ve merak edilen konuya son noktayı koymuş oldu.

Spor

16.03.2024, 01:12

Şansal Büyüka katıldığı bir Youtube kanalında verdiği demeçlerde "12 VAR hakeminin, 6'sı bir kulüp tarafından ambargolu diye duydum. Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından sonra verilen penaltıdan sonra TFF'nin önde gelenlerinden biri "Hakem için disiplin soruşturması açalım" demiş. Bu penaltıdan sonra TFF'nin güçlü üyelerinden biri Riva'da terör estiriyor! Kulüpçülük, TFF'nin iliğine kemiğine işlemiş artık!" şeklinde ifadeler kullanarak spor gündemine bu sözleriyle bomba gibi düşmüştü.

Hakem Alper Ulusoy'dan sürpriz karar Hakem Alper Ulusoy'dan sürpriz karar Haberi Görüntüle

TFF'DEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ! ŞANSAL BÜYÜKA'NIN İSMİ DAHİ GEÇİRİLMEDİ...

TFF, Şansal Büyüka'nın ispatsız iddiaları ve suçlamaları sonrası harekete geçerek isim ve sahıs belirtmeden resmi sitesinden yazılı bir açıklamada bulundu ve tartışmalara son noktayı koydu.

İşte TFF'nin yazılı açıklaması;

Bir YouTube kanalında yer verilen "kulüplerden ambargolu hakemler varmış, disiplin soruşturması açılan hakemler varmış, TFF'nin güçlü üyeleri hakem yönetimleri ile ilgili kulüpçülük yapıyormuş" gibi ifadelerin gerçekle ilgisi yoktur.

Disiplin sevkleri, disiplin talimatlarına aykırı olan durumlarla ilgili yapılır. Hakem ve VAR hakemi performansları ile ilgili iyileştirme, geliştirme, eğitim ve gerekirse yaptırım (örneğin belirli bir süre maç verilmemesi) uygulamaları yapılır.

Bu bağlamda kamuoyunu yanıltmaya yönelik dedikodulara itibar edilmemesini rica eder, kişi haklarına yönelik iftira içeren söylemlere yönelik hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading