Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'ne buruk başlangıç! 21 yıl sonra futbolun kralları ortada yok

Şampiyonlar Ligi'ne buruk başlangıç! 21 yıl sonra futbolun kralları ortada yok

Avrupa'nın yıldız futbolcuları Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Karim Benzema, 21 yıl sonra UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer almayacak. İşte bu yılın Şampiyonlar Ligi'nde eksik olan yıldızlar ve transferler!

Spor

05.04.2024, 06:14

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Karim Benzema gibi yıldız futbolcuların bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak olmaları futbolseverleri heyecanla beklenen turnuvada buruk bir heyecana sürüklüyor.

UEFA'nın kulüpler sıralaması güncellendi! Türk devleri kaçıncı sırada? UEFA'nın kulüpler sıralaması güncellendi! Türk devleri kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BURUK BAŞLANGIÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2002-2003 sezonundan bu yana ilk kez büyük bir değişim yaşanıyor. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Karim Benzema gibi tanınmış yıldızlar artık bu prestijli turnuvada boy göstermeyecekler. Bununla birlikte, Neymar da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahne almayacak önemli oyunculardan biri.

Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN ETKİSİ

Cristiano Ronaldo'un Manchester United'dan ayrılıp Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transferi, büyük bir transfer akımına yol açtı. Ronaldo'nun ardından rotasını Suudi Arabistan'a çeviren bir diğer yıldız futbolcu ise Karim Benzema oldu, Real Madrid'den Al-Ittihad Club'a bedelsiz transfer oldu.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

MESSİ'NİN AMERİKA SERÜVENİ

Lionel Messi, transfer sezonunda PSG'den ayrıldı ve birçok kişi onun da Suudi Arabistan'a gideceğini tahmin etti. Ancak, beklenmedik bir şekilde Messi, Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'ye transfer oldu. Bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Haberi Görüntüle

NEYMAR'IN AVRUPA'DAN AYRILIŞI

Neymar da Avrupa'dan ayrılan yıldız futbolculardan biri. PSG'den Al-Hilal'e 90 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Brezilyalı forvet, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeyecek.

EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk... Haberi Görüntüle

İLK GOL SİMAKAN'DAN GELDİ

Bu sezonun Şampiyonlar Ligi'nde ilk golü, Leipzig'in 23 yaşındaki savunma oyuncusu Mohamed Simakan'dan geldi. Genç oyuncu, Young Boys karşısındaki mücadelede 3. dakikada fileleri havalandırarak sezonun açılışını yaptı. Leipzig, maçı 3-1 kazandı.

Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Haberi Görüntüle

YILDIZSIZ BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ SEZONU

Şampiyonlar Ligi'nin bu sezon başlamasıyla birlikte futbolseverleri buruk bir heyecan bekliyor. Bu prestijli turnuvada alışık olduğumuz yıldız isimler artık sahne almıyor.

Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Haberi Görüntüle

RONALDO, MESSİ VE BENZEMA'NIN EKSİKLİĞİ

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan oyuncu olarak biliniyor ve bu sezon turnuvada yer almayacak. Lionel Messi ise Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez kupayı kazanmış bir efsane olarak kabul edilirken, Karim Benzema da bu sezon eksikler listesine katıldı.

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Haberi Görüntüle

NEYMAR'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ SERÜVENİ SONA ERDİ

Neymar, Avrupa'nın en prestijli kupası olan Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar elde etti, ancak bu sezon Al-Hilal'e transferiyle bu arenadan uzak kaldı.

TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyüklerden imza yok! TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyüklerden imza yok! Haberi Görüntüle

DİĞER EKSİKLER

Bu yıldızlara ek olarak, Sadio Mane, Riyad Mahrez, Ngolo Kante ve Fabinho gibi önemli oyuncular da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteremeyecekler. Transfer sezonunun etkisi, futbolun yeni rotalarını belirliyor.

Bu yılın Şampiyonlar Ligi sezonu, yıldız futbolcuların eksikliğiyle dikkat çekiyor ve heyecan dolu bir rekabetin kapılarını açıyor. Futbolseverler, yeni yeteneklerin sahne almasını ve sürpriz sonuçların yaşanmasını bekleyebilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading