Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Manchester City rövanşı vermedi, Real Madrid'e beraberlik yetti

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Manchester City rövanşı vermedi, Real Madrid'e beraberlik yetti

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. Kopenhag'ı 3-1 yenen Manchester City ve Leipzig ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, ilk maçlarda aldıkları skorların avantajıyla çeyrek finale yükseldi.

Spor

07.03.2024, 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. Kopenhag'ı 3-1 yenen Manchester City ve Leipzig ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, ilk maçlarda aldıkları skorların avantajıyla çeyrek finale yükseldi.

TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı TFF seçimlerinde flaş ifadeler! Desteğini açıkladı Haberi Görüntüle

 MANCHESTER CITY İKİ MAÇI DA 3-1 KAZANDI

Manchester City, ilk maçta deplasmanda karşılaştığı ve 3-1 kazandığı müsabakanın rövanşında rakibini aynı skorla yenerek çeyrek finale yükseldi. Ev sahibi Manchester City, karşılaşmanın 5. dakikasında Akanji ile 1-0, 9. dakikada ise Julian Alvarez ile 2-0 öne geçti. Bu gole 29. dakikada Mohammed Elyounoussi ile cevap veren Kopenhag skoru 2-1'e getirdi. 45+3'te Erling Haaland'la farkı yeniden 2'ye çıkaran City, maçı 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. 

Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

REAL MADRID 1-1'LE TURLADI

Gecenin diğer maçında ise Real Madrid, kendi sahasında Almanya temsilcisi Leipzig ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erereken karşılaşmadaki ilk gol 65. dakikada geldi. Bu dakikada Real Madrid, genç oyuncusu Vinicius Junior ile 1-0 öne geçti. Bu gole sadece 3 dakika sonra cevap veren Leipzig, Willi Orban ile beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra iki takımın atakları gol getirmedi ve maç 1-1 sona erdi. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Real Madrid, bu sonuçla adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Maçta mili futbolcumuz Arda Güler, süre alamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading