Yandex Metrica

Sahaya giren taraftarın tribün görüntüleri ortaya çıktı! Elinde kesici aletle...

Sahaya giren taraftarın tribün görüntüleri ortaya çıktı! Elinde kesici aletle...

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde saha olayları cereyan ederken sahaya inen ilk taraftarın tribün görüntüleri ortaya çıktı.

Spor

21.04.2024, 02:03

Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladığı derbi maçında 3-2'lik skorla mağlup olmasının ardından Türk futbolu adeta bir utanç yaşadı.

Sahaya giren taraftarların yoğunluğu ve oyuncuları darp etmesi tüm futbolseverlere korkulu anlar yaşatırken sosyal medyada bir görüntü gündeme bomba gibi düştü.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

TRİBÜN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Mevcut görüntüde Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin son düdüğünün ardından sahaya ilkj giren ve futbolcuların üzerine doğru koşan maskeli Trabzonspor taraftarının tribün görüntüsü ortaya çıktı.

DELİCİ.jpg

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

ELİNDE KECİSİ/DELİCİ ALET GÖRÜLDÜ

Taraftarların arasındayken tezahuratlara katılan maskeli holiganın sosyal medyaya düşen görüntüsünde elinde kesici/delici alet olduğu görüntülendi.

>

Habere Tepki Ver

0

0

3

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading