Yandex Metrica

Rudiger'den Arda Güler'e yeni lakap

Rudiger'den Arda Güler'e yeni lakap

Real Madrid'in yıldız stoperi Antonio Rudiger, Arda Güler'e taktığı yeni lakabı verdiği röportajda ortaya çıktı.

Spor

20.02.2024, 14:29

Real Madrid'de az süre alması sebebiyle takımdan ayrılacağı ve başka bir takıma kiralık olarak gönderileceği iddia edilen Arda Güler, takım arkadaşları arasında da yeteneğiyle ön plana çıkıyor. Milli futbolcunun antrenman performansı takım arkadaşlarını büyülerken, Real Madrid'in deneyimli stoperi Rudiger'in Arda Güler'e taktığı yeni bir lakap olduğu öğrenildi.

Türkiye'den tarihi yükseliş! FIFA dünya sıralamasını güncelledi Türkiye'den tarihi yükseliş! FIFA dünya sıralamasını güncelledi Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'DEN "ELMAS" DİYEREK BAHSETTİ

Rudiger, GOAL dergisine verdiği röportajda Arda Güler'den "Elmas" diyerek söz etti. Genç yıldızın büyük bir potansiyel olduğunu dile getiren Rudiger, tıpkı milyonlarca futbolsever gibi onu sahada daha çok görmek için sabırsızlandığını ifade etti.

Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Haberi Görüntüle

"ARDA GÜLER BANA MESUT ÖZİL'İ HATIRLATIYOR

Rudiger daha önce yaptığı açıklamada da Arda Güler'e "Abi" dediğini belirtirken, "Arda Güler bana Mesut Özil'i hatırlatıyor." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading