Yandex Metrica

Ronaldo tüm dünyaya ahlaklı futbolu öğretiyor! Lehine çalınan penaltıyı iptal ettirdi

Ronaldo tüm dünyaya ahlaklı futbolu öğretiyor! Lehine çalınan penaltıyı iptal ettirdi

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, Persepolis maçında hakemin verdiği penaltı kararını değiştirtti. Ronaldo'nun ceza alanında yerde kalmasının ardından hakem tarafından gösterilen penaltı noktasına itirazı sonucunda karar iptal edildi.

Spor

23.01.2024, 21:46

Al Nassr ile Persepolis arasında oynanan Asya Şampiyonlar Ligi maçında Cristiano Ronaldo'nun ceza alanında düşmesiyle hakem Ma Ning tarafından penaltı kararı verildi.

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük çalacak UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük... Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN İTİRAZI

38 yaşındaki yıldız futbolcu, hakemin penaltı kararını kabul etmeyerek pozisyonun penaltı olmadığını savundu. Ronaldo, hakeme yaptığı itiraz sonucunda penaltı kararının değişmesini sağladı.

Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Haberi Görüntüle

Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Haberi Görüntüle

MAÇIN SONUCU

Karşılaşma golsüz berabere tamamlandı. Al Nassr, bu sonuçla liderlik koltuğunu koruyarak son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Trabzonspor'un bomba transferi Savic'in geliş tarihi Trabzonspor'un bomba transferi Savic'in geliş tarihi Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo'nun maçtaki performansı ve hakeme yaptığı itiraz, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Futbolseverler, deneyimli oyuncunun liderlik vasfını bir kez daha sahaya yansıttığını ifade etti.

Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de üzen ayrılık! Yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Beşiktaş'ta ayrılık! İlk açıklama geldi Haberi Görüntüle

AL NASSR'IN DURUMU

Al Nassr, aldığı bu beraberlikle liderlik koltuğunda oturarak son 16 turuna yükselme başarısını elde etti. Takımın performansı ve Ronaldo'nun etkisi, ilerleyen maçlarda dikkatle takip edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading