Yandex Metrica

Ronaldinho Survivor'da yarışacak mı, yarışmalara katılacak mı? Ronaldinho bugün mü Survivor'a çıkacak?

Ronaldinho Survivor'da yarışacak mı, yarışmalara katılacak mı? Ronaldinho bugün mü Survivor'a çıkacak?

Bir dönemin efsanevi futbolcularından olan Ronaldinho'nun hayatı ve oynadığı takımlar Survivor programını sunan Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası gündeme tekrardan geldi. Peki, Ronaldinho Survivor'da yarışacak mı, yarışmalara katılacak mı? Ronaldinho bugün mü Survivor'a çıkacak?

Spor

06.03.2024, 01:19

Ronaldinho Survivor'da yarışacak mı, yarışmalara katılacak mı? Ronaldinho bugün mü Survivor'a çıkacak? soruları gündeme geldi. 2 kere FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu seçilen ve  Ballon d'Or ödülüne layık olan efsanevi Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, Survivor All Star'a katılacak. Peki, Ronaldinho Survivor'da yarışacak mı, yarışmalara katılacak mı? Ronaldinho bugün mü Survivor'a çıkacak?

Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye hak ediyordu Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye... Haberi Görüntüle

RONALDİNHO SURVİVOR'DA YARIŞACAK MI, YARIŞMALARA KATILACAK MI?

Survivor'da geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı konuşmada, Survivor All Star'a dünyaca ünlü yıldıa Ronaldinho'nun katılacağını söylemiştşi. Ayrıca Acun, Sercan'a ayak voleybolu yapılmasını teklif etmiştşi. Sercan Yıldırım ise Acun Ilıcalı'dan takım kurması için zaman istemişti. 

Ronaldinho, Survivor All Star'a Acun'un yapacağı ayak voleybolu için gelecek ve yarışmacılara da kumda futbol heyecanını izleyenlere yaşatacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading