Yandex Metrica

Rizespor'dan Galatasaray'a sert sözler: Kıvırmayın, paramızı verin!

Rizespor'dan Galatasaray'a sert sözler: Kıvırmayın, paramızı verin!

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray ile devam eden Oğulcan Çağlayan davası hakkında basın toplantısı düzenledi.

Spor

23.01.2024, 17:54

>Galatasaray'ın >Oğulcan Çağlayan için para vermesi gerektiğini hatırlatan >Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Galatasaray ödeme yapmamak için bir bardak suda fırtına kopartıyor. Rezan Epözdemir kendi şovunu yapıyor."Siz kimsiniz Rizespor'a ipotek koyacaksınız? Bizim paramızı ödeyin, kıvırmayın."  ifadelerini kullandı.

2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek 2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek Haberi Görüntüle

TAHİR KIRAN: GALATASARAY TFF'YE KARŞI DAVALARINI GERİ ÇEKMEDİ

Oğulcan Çağlayan transferinde anlaitıklarına rağmen Galatasaray'ın isteklerine uymadıklarını aktaran Kıran, "Her davamızdan feragat etmemize rağmen Galatasaray Kulübü, TFF ve Tahkim Kurulu'na açtığı davalardan feragat etmeyeceğini açıkladı" itiraflarında bulundu.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Haberi Görüntüle

'BURAK ELMAS'I 4 KEZ ARADIM'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı 4 kez aradığını söyleyen Tahir Kıran, "Defalarca aradım ama kendisiyle görüşemedim. Sonra Sayın Burak Elmas, lütfedip beni aradı ama bu kez ben konuşulacak bir şey kalmadığı için telefonunu açmadım. Ardından Burak Elmas özrünü belirten mesajlar attı, hepsi bende duruyor" dedi.

Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Haberi Görüntüle

'RİZESPOR İÇİN SAVAŞIRIM'

Sonuna kadar haklarını savunacaklarını ifade eden Kıran, "Biz herkese dost elini uzattık. Biz kimseyle savaşmak istemediğimizi söyledik. Fakat hakkımız yenmek istendiğinde de savaştan kaçmayız. Buna cesaretimiz de yüreğimiz de var. Rizespor'un hakkını kimseye yedirmem! Bu kadar basit." yorumunda bulundu.

Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Haberi Görüntüle

KIRAN: JAİLSON 8 MAÇ CEZA ALDI, MARCAO'NUN TAVANI 10 MAÇ

Marcao'ya verilen 8 maçlık men cezasına değinen Tahir Kıran, "Galatasaray'a fazla ceza verilmiş diyorlar. O zaman ben de 'Jailson'a 8 maç ceza verdiniz, Marcao 30 metreden koşarak geldi, kafa ve yumruklar attı. 8 maç az verdiniz' mi diyeyim! Bana göre de 10 maç olmalıydı!" ifadelerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading