Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den şok derbi yorumu: Şu anki haliyle sezonu bitirme ihtimali yok

Rıdvan Dilmen'den şok derbi yorumu: Şu anki haliyle sezonu bitirme ihtimali yok

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:17

Derbiyi yorumlayan Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da çok önemli oyuncular var. Sizin kurduğunuz tuzağı yerle bir edebilecek oyuncular bunlar. Stres iyidir sizi olumlu yönde motive eder ancak Fenerbahçe daha önceki derbilerde son maçı gibi oynuyordu. Bugün reaksiyonsuzluk vardı takımda" sözleriyle Fenerbahçe oyuncularının konsantrasyon eksikliğine vurgu yaptı.

Sözlerine devam eden duayen yorumcu: "Icardi'nin hem asist zamanlaması hem de yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Havalimanında neden karşılandığı gösterdi derbilerdeki performansıyla. Şimdiden iz bıraktı Galatasaray'da" yorumunda bulunarak Arjantli yıldız İcardi'ye övgü dolu sözler söyledi.

Fenerbahçe'nin kaleci sorununa da değinen Dilmen: "Fenerbahçe'nin kesinlikle bir kaleci alması lazım. Altay'dan iyisi de olur kötüsü de olur. Fenerbahçe taraftarlarını iyi tanıyorum. Şu anki psikoloji ile sezonu bitirme ihtimali yok. Bugün suçlu Altay değil yanlış anlaşılmasın" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: "Kimse Fenerbahçe'den büyük değil! Yönetimin, Jorge Jesus ile istişarelere başlaması lazım." sözleriyle derbi yorumunu noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading