Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu! Fenerbahçe ve Galatasaray'dan hangisi lider tamamlayacak?

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu! Fenerbahçe ve Galatasaray'dan hangisi lider tamamlayacak?

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi ve dikkat çeken bir iddiada bulundu. İşte detaylar!

Spor

19.02.2024, 00:27

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin son maç performansını değerlendirdi. "Fenerbahçe ilk 7-8 haftanın çok uzağında. Fiziksel ve psikolojik olarak eski günlerden uzakta" şeklinde ifadeler kullandı.

Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK İÇİN OYUNCU KADROSU

Dilmen'e göre Fenerbahçe'nin şampiyonluk için kullanabileceği 14 oyuncusu var. Bu konuda fiziksel ve psikolojik durumu ön planda tutan Dilmen, sakin kalan takımın şampiyon olacağını söyledi.

Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN STRESİ VE OYUN ANALİZİ

Ismail Kartal'ın maç boyunca yaşadığı stresi vurgulayan Dilmen, oyunun detaylarına inerek Tadic'in hocaya yardımcı olduğunu belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin savunma lideri eksikliğine dikkat çekti.

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi... Haberi Görüntüle

Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Haberi Görüntüle

FRED'İN ROLÜ VE FENERBAHÇE'NİN KALBİ

Fred'in Fenerbahçe için önemli bir rol oynadığını ifade eden Dilmen, Fred'in yokluğunda takımın ritmini kaybettiğini ve stent gibi bir oyuncu olduğunu belirtti. Fred'in dönüşüyle Fenerbahçe'nin ritmini bulacağına inanıyor.

Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ ÖNEMLİ

Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray maçının ilk devresinin liderini belirleyeceğini söyleyerek, bu derbinin çok kritik olduğunu vurguladı. Taraftarın erken endişe yaşamaması gerektiğini ifade etti.

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi? Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi... Haberi Görüntüle

KADIKÖYDEKİ MAÇ SONUCU

Kadıköy'de oynanan maçın önceki maçlardan farklı olduğunu belirten Dilmen, Fenerbahçe'nin taraftarına bu sezon "Eyvah" dedirtmemesi gerektiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading