Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı son 16'ya yazdı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı son 16'ya yazdı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendirerek, Şampiyonlar Ligi'nde tur şansına inandığını ifade etti. Dilmen, özellikle Hakim Ziyech'in performansına övgüler yağdırdı.

Spor

23.01.2024, 21:47

Rıdvan Dilmen, 3-3 berabere tamamlanan Galatasaray-Manchester United maçını Sports Digitale YouTube kanalında yorumladı. Maçın çevrilemeyecek kadar zor olduğunu ifade etti.

İspanyol devleri arasında flaş transfer! İspanyol devleri arasında flaş transfer! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TUR İHTİMALİ

Ünlü yorumcu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde tur şansına da değindi. Manchester United'a karşı 2 kez geri düşüp puan almanın kolay olmadığını belirten Dilmen, Sarı-Kırmızılıların son 16'ya kalacağına inandığını söyledi.

Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

HAKIM ZIYECH'E ÖVGÜLER

Rıdvan Dilmen, Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in performansına övgüler yağdırdı. Ziyech'in frikikleri penaltı gibi kullandığını belirtti ve oyuncunun etkileyici performansını vurguladı.

Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı dikkat çekti Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı... Haberi Görüntüle

Hatayspor'da transfer bombası! Milli futboluyla anlaştı Hatayspor'da transfer bombası! Milli futboluyla anlaştı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN OMURGASI

Dilmen, Galatasaray'ın kadroda omurgasını oluşturan oyuncuları şu şekilde sıraladı: Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Mauro Icardi.

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi... Haberi Görüntüle

MAÇ KADROSU VE TAKTİK DEĞERLENDİRMESİ

Okan Buruk'un maça Kerem Aktürkoğlu ile başlayacağını düşündüğünü belirten Dilmen, Mertens'in Alanyaspor performansı sonrası Buruk'un Belçikalı yıldızda karar kıldığını vurguladı. Ayrıca Galatasaray'ın taktiksel yaklaşımını da değerlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading