Yandex Metrica

Rekortmen milli sporcu başkanlığa aday oldu! 'Borcumu ödemeye geldim'

Rekortmen milli sporcu başkanlığa aday oldu! 'Borcumu ödemeye geldim'

Son dakika haberleri... Eski milli sporcu Necdet Ayaz, Türkiye Atletizm Federasyon Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Spor

02.05.2024, 15:59

Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlık seçimleri öncesi sürpriz bir isim adaylığını açıkladı.

 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde yapılacak seçim öncesi eski rekormen sporcu olan Necdet Ayaz,  aday olduğunu resmen açıkladı.

Daha önce Gençlik ve Spor Eski İl Müdürlüğü görevini de yapan Ayazi, Levent'te bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek TAF Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

NECDET AYAZ: BEN BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Atletizm sporunun problemlerini iyi bildiğini aktaran Necdet Ayaz, "Spor bir oyundur ve kuralına göre oynanmalıdır.Ben atletizm sayesinde hem Türkiye'nin her yerini görme şansı yakaladım, hem de dünyada birçok ülkeye gittim. Bu nedenle ben, atletizme borçlu biriyim. Bu borcumuzu ödemek istiyoruz. Mesafeler koordinatörlüğü yaptım, yönetim kurulu üyeliği yaptım, her yaptığım görevde oluşturduğum ekiple önemli işlere imza attık. 5 ilde de Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaptım. Olimpiyatların ardından federasyon seçimi yapılacağı açıklandı ve ben de camianın önde gelen isimleri ve arzusuyla aday olmaya karar verdim. Biz sorunları ve çözümleri biliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading