Yandex Metrica

Rekor kıran Ronaldo'dan 'Ne kadar daha oynayacaksın?' sorusuna bomba yanıt!

Rekor kıran Ronaldo'dan 'Ne kadar daha oynayacaksın?' sorusuna bomba yanıt!

Erkeklerde FIFA Özel Ödülü'nün sahibi olan Cristiano Ronaldo, törende yaptığı konuşmada ''İnsanlar 'Ne kadar daha oynayacaksın?' diye soruyorlar. Ben de 4-5 yıl daha oynayabileceğimi söylüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:40

FIFA tarafından 2021 yılının en iyilerinin belirlendiği gala gecesi, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA Genel Merkezi'nde düzenlendi.

Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMLARDA EN ÇOK GOL ATAN FUTBOLCU

Erkeklerde FIFA Özel Ödülü'nün sahibi Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız futbolcu, milli takımlarda en çok gol atan oyuncu olduğu için ödüle layık görüldü.

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

'4-5 YIL DAHA OYNAYABİLECEĞİMİ SÖYLÜYORUM'

Kendisine verilen ödülden dolayı mutlu olduğunu belirten Ronaldo, "Gol atarak, kendimi eğlendiriyorum. Küçüklüğümden beri sahaya ne zaman çıkarsam çıkayım, motivasyonum gol atmak olurdu. Bu motivasyonu yakın zamanda kaybedeceğimi de düşünmüyorum. Devam edeceğim. İnsanlar 'Ne kadar daha oynayacaksın?' diye soruyorlar. Ben de 4-5 yıl daha oynayabileceğimi söylüyorum. Vücudunuza nasıl bakarsanız, o da size öyle karşılık verir." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading