Yandex Metrica

Real Madrid'den karar çıktı! Arda Güler takımdan ayrılıyor mu?

Real Madrid'den karar çıktı! Arda Güler takımdan ayrılıyor mu?

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madird'de transfer olan milli futbolcu Arda Güler'in geleceği hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcunun ilk 11'de süre alamaması nedeniyle takımdaki gidişatı hakkında birçok iddia ortaya atılıyor. Bu iddialara İspanyol basınından cevap geldi. Arda Güler, Real Madird'den ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar...

Spor

17.02.2024, 17:18

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de kendini gösteren başarılı topçu Arda Güler, Türk futbolunun geleceği olarak görünüyor.

Geçen sezon sarı lacivertlilerde Jorge Jesus'un verdiği tüm şansları iyi değerlendiren milli futbolcu, ortaya koyduğu oyun kalitesiyle dünya devlerinin dikakatini çekmeyi başardı.

Arda Güler, yaz transfer döneminde dünyanın en büyük takımlarından biri olan Real Madird'de transfer oldu. 

Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Haberi Görüntüle

6 AY SAHALARDAN UZAK KALDI

Fenerbahçe ekibine 20 milyon Euro bonservis bedeli kazandırarak, Real Madird'e imza atan Güler, yeni takımına şanssızlıklarla başladı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı yakalayamayan milli futbolcu, 6 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Real Madird formasını şu ana kadar 89. dakika giyen Güler, LaLiga'da oynanan son Girona maçında 77. dakikada oyuna dahil oldu.

Oyuna girdiği andan itibaren performansıyla dikkatleri üstüne çeken Güler, Carlo Ancelotti'den takdir topladı.

Maçın 89. dakikasında rakiplerini tek tek çalımlayarak ceza sahasına giren Güler, aldığı müdahale sonrasonda yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. Karşılaşma 4-0 Real Madrid'in üstünlüğü ile biterken, Arda Güler ortaya koyduğu oyunla taraftarlar tarafından alış aldı.

İspanyol basınında yer alan ve Sabah'ın derlediği haberde; Arda Güler için Avrupa'nın önemli takımlarının takipte olduğu belirtilirken, Real Madrid'in de yeni bir karar aldığı paylaşıldı.

Süper Lig ekibine vize engeli! Kampa gidemediler... Süper Lig ekibine vize engeli! Kampa gidemediler... Haberi Görüntüle

GELECEK SEZON KİRALANACAK

Real Madird ekibi, Arda Güler'in daha fazla forma şansı bulması için kiralanacağını açıkladı.

Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Haberi Görüntüle

BAYER LEVERKUSEN VE TOTTENHAM İSTİYOR

Yer alan haberlerde, Arda Güler için iki takımın devrede olduğu belirtildi. Bu takımlar, Bayer Leverkusen ve Tottenham olduğu ileri sürüldü.

Tottenham'ın transferde en ciddi takım olduğu belirtilirken Bayer Leverkusen'de ise Xabi Alonso'nun takımda kalması halinde adımlar atılacağı ifade edildi..

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading