Yandex Metrica

Real Madrid'den bonus ödemesi! Enderick için 7.5 milyon Euro

Real Madrid'den bonus ödemesi! Enderick için 7.5 milyon Euro

Real Madrid, Endrick'in transferinin resmiyet kazanmasının akabinde Palmerias'a 7.5 milyon euro bonus ödemesi gerçekleştirdi. Real Madrid'in genç yıldızın kaydettiği her 5 gol için 2.5 milyon euro ödeme yaptığı belirtildi.

Spor

11.05.2024, 15:59

İspanya LaLiga'da liderliğini sürdüren ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Real Madrid'de yeni sezon çalışmalarına devam ediyor.

Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için geri sayıma başlayan eflatun-beyazlılar, yaz transfer döneminde daha önce anlaşma sağladığı Endrick'i de takıma dahil edecek.

Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti! Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti! Haberi Görüntüle

BONUS ÖDEMESİ

Transferi daha önce açıklanan Endrick için Real Madrid'in, Palmerias'ta oynadğı dönem için bonus ödemeleri yaptığı belirtildi.

AS'ta yer alan haberde Brezilyalı oyuncunun transferinin resmiyet kazanmasının sonrasında Palmerias'ta forma giydiği dönemde 15 gol kaydettiği ve Real Madrid'in bu goller için 7.5 milyon euro ödediği ifade edildi.

Anlaşmada genç futbolcunun Real Madrid'e transferinden sonra attığı her 5 gol için 2.5 milyon euroluk bir bonus maddesinin bulunduğu kaydedildi.

Hafta sonunda Corinthians ağlarını havalandıran Endrick, bu maçla birlikte toplamda 18 gole ulaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading