Yandex Metrica

Real Madrid'in efsanesi Beşiktaş'ın hocası oluyor

Real Madrid'in efsanesi Beşiktaş'ın hocası oluyor

Son dakika haberleri... Sergen Yalçın'ın ayrılığı ile teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir isim gündeme geldi.

Spor

29.01.2024, 12:12

Süper Lig'de bu hafta Kayserispor 'u konuke edecek Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği devam ediyor.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar sonrası Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Siyah-beyazlılar, daha önce kulüpte futbol oynayan ve kısa süre Şenol Güneş'in de yardımcılığı yapan Guti Hernandez'i gündemine aldı. 

Beşiktaş başkan yardımcısı Emre Kocadağ ile irtibata geçen Real Madrid'in efsane futbolcusu geri dönmeye çok istekli olduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz aylarda adı Kasımpaşa ile de anılan İspanyol hoca, geçen sezon La Liga 2 ekibi Almeira'da ilk teknik direktörlük görevini yerine getirmişti.

Yeni sezon öncesi görevinden ayrılan 45 yaşındaki İspanyol, 22 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi gördü.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

GUTİ: TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIM

Ekim ayında Samuel Eto'o ile birlikte İstanbul'da düzenlenen bir etkinliğe katılan Guti, “Aslında Türkiye’den bir teklif var. Ocak'ta çalışmaya başlamam için bana bir teklif geldi. Takımın ismini şu anda söyleyemiyorum. Hâlâ değerlendiriyorum.” ifadelerini kullananarak Süper Lig'e döneceğinin sinyallerini vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading