Yandex Metrica

Real Madrid, Arda Güler'i 'Hulk'a çevirecek

Real Madrid, Arda Güler'i 'Hulk'a çevirecek

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e, fiziksel olarak daha güçlü bir yapıya kavuşması için 5 kilo kas kazanması talimatı verildi. Takımın kondisyon antrenörü Antonio Pintus, bu süreçte Arda'nın yanında olacak.

Spor

04.04.2024, 22:48

Real Madrid, genç yetenek Arda Güler'in fiziksel gelişimine büyük önem veriyor. Takımda daha fazla süre alması beklenen ve zaman zaman kiralık olarak gönderilebileceği konuşulan Arda için, kulüp şimdi de fiziksel güçlenme planı hazırladı. Arda'nın, gelecek sezonlarda sahada daha etkili olabilmesi için yaklşık 5 kilo kas kazanması gerektiği belirtildi.

Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Haberi Görüntüle

KROOS'TAN DESTEK MESAJI

Bu gelişmeden önce, Real Madrid'in deneyimli orta saha oyuncusu Toni Kroos, Arda Güler ile ilgili olarak Carlo Ancelotti'nin durumu iyi yöneteceğini belirterek, Türk taraftarlara sabır çağrısında bulundu. Kroos, Arda'nın takımda olmasından dolayı Türk taraftarların gurur duyduğunu ve onun bir an önce sahada olmsını istediklerini ifade etti.

14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti 14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti Haberi Görüntüle

FİZİKSEL GELİŞİM PLANI

Defensa Central'ın haberine göre, Real Madrid'in kondisyon antrenörü Antonio Pintus, Arda Güler için özel bir fiziksel gelişim planı hazırladı. Bu plan, Arda'nın vücudunu güçlendirmek ve onu giderek fizikselleşen futbol dünyasına daha iyi adapte etmek için tasarlandı. Benzer bir strateji daha önc Rodrygo Goes için de uyglanmıştı.

TFF'de görevlendirme! Taner Senseven gitti Abdullah Ayaz geldi TFF'de görevlendirme! Taner Senseven gitti Abdullah Ayaz geldi Haberi Görüntüle

GELECEĞE YATIRIM

Real Madrid'in bu hamlesi, Arda Güler gibi genç bir yeteneği uzun vadeli planlar dahilinde geliştirmeye yönelik bir yatırım olarak görülüyor. Kulüp, Arda'nın fiziksel olarak güçlenmesi halinde sahadaki performansının ve katkısının artacağına inanıyr. Bu plan, yaz tatili döneminde yoğun bir şekilde uygulanacak ve Arda'nın dönüşünde fiziksel olarak daha güçlü bir yapıya sahip olması hedefleniyr.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading