Yandex Metrica

Ramazan paylaşımı yüzünden IŞİD'li ilan edilmişti! Rüdiger'den Alman gazeteciye suç duyurusu

Ramazan paylaşımı yüzünden IŞİD'li ilan edilmişti! Rüdiger'den Alman gazeteciye suç duyurusu

Real Madrid'in oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu, Alman gazeteci Julian Reichelt'i tecrübeli futbolcunun Ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendirdiği iddiasıyla dava açtı.

Spor

27.04.2024, 09:19

Almanya'nın Real Madrid oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu, Alman gazeteci Julian Reichelt'e karşı hukuki adımlar attı. Reichelt'in, Rüdiger'in Ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendirmesi üzerine dava açıldı.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

RUDIGER'İN PAYLAŞIMINA İLİŞKİLENDİRME

Almanya'nın Real Madrid futbolcusu Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu, gazeteci Julian Reichelt'i Rüdiger'in sosyal medya paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendirme suçlamasıyla mahkemeye verdi. İkilinin, bu tür asılsız iddiaları reddederek hukuki süreç başlattığı belirtildi.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Alman milli oyuncu Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu, Alman gazeteci Julian Reichelt'in Ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendirme iddialarına karşı sert bir tepki gösterdi. Suç duyurusunda bulunan ikili, asılsız ve mesnetsiz suçlamalar nedeniyle hukuki süreç başlattı.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

RAMAZAN PAYLAŞIMINA IŞİD SUÇLAMASI

Real Madrid'in oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu, gazeteci Julian Reichelt'e karşı harekete geçti. Reichelt'in Rüdiger'in Ramazan paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendirme girişimine karşı suç duyurusunda bulunarak sert bir tepki gösterdiler.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading