Yandex Metrica

Rachid Ghezzal hakkında çıkan skandal iddialara cevap verdi: Aklıma gelmezdi!

Rachid Ghezzal hakkında çıkan skandal iddialara cevap verdi: Aklıma gelmezdi!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Racgid Ghezzal, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla hakkında çıkan iddialara sert yanıt verdi.

Spor

10.02.2024, 01:56

Beşiktaş'ta uzun zamandır sakatlığı devam eden Rachid Ghezzal, sakat olmadığı halde idmanlara çıkmıyor şeklinde çıkan haberlere cevap verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cezayirli yıldız, çok fazla yalan haberlerin oluşturulduğunu belirterek tepki gösterdi.

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Haberi Görüntüle

GHEZZAL'DAN DERBİ ÖNCESİ SERT CEVAP: AKLIMA GELMEZ

Böyle bir açıklama yapacağım aklıma gelmezdi. Son zamanlarda sosyal medyada çok fazla sahte haberler görmeye başladım. Bu haberlerin kasıtlı olarak bize zarar vermek için yapıldığını taraftarlarımıza bilgilendirmek isterim.

Son zamanlarda sosyal medyada çok fazla sahte haber görmeye başladım ve bu haberlerin kasıtlı olarak, bize zarar vermek için yapıldığını biliyorum. Bu büyük kulübe hizmet etmek için %200'üm ile hazırlanıyorum.

Niyetimden şüphe edenler için hatırlatmak isterim, Alanyaspor maçında sakat olmama rağmen oynamak istedim ve devre arasında oyundan çıkmak zorunda kaldım. Hazır olmak için çalışmalarım devam ediyor. En yakın zamanda geri dönmek dileğiyle.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading