Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67730.14

%0.4 expand_less

Pereira: Mesut Özil çok hırslı bir oyuncu! Yarın şans diliyorum

Pereira: Mesut Özil çok hırslı bir oyuncu! Yarın şans diliyorum

son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a konuk olacak Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Osayi Samuel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 17:59

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Fenerbahçe yarın akşam Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile deplasmanda karşılaşacak. 

Mücadele öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Vitor Pereira ve Osayi-Samuel umutlu olduklarını açıkladı.

Yarın çok iyi bir maç olacağını belirten Osayi, "Son 5 maçımızda çok iyi oynadık. Yeni bir hocamız olmasına rağmen iyi bir performans gösterdik. Bu turnuvanın bizler için ne kadar iyi olduğumuzu göstermek için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bizim için bir test. İyi bir maç olacağını düşünüyorum, yarın için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Rakibin iyi oynadığını dile getiren Nijeryalı futbolcu, "Onların maçlarını izledik ama bizim kendimize konsantre olmamız gerekiyor. Tabii ki rakibi bilmek, iyi analiz etmek önemli ama bizim kendimize konsantre olup kendi oyunumuzu oynamamız daha önemli. Herkes bu maça hazır" değerlendirmesinde bulundu.

VİTOR PEREİRA: HIRSLI BİR TAKIM GÖRMEK İSTİYORUM
 
Güzel bir stadyum ve zeminde maça çıkacaklarını aktaran Vitor Pereira, “Hiç kuşku yok ki iyi bir maç olacak. İki takım da iyi oyunculardan kurulu, teknik ve taktiksel anlamda iyi takımlar. Güzel bir stat, iyi bir zemin. İnanıyorum ki çok iyi taraftarlar da olacaktır. Yarın teknik ve taktik olarak kaliteli, özgüvenli, pozitif ve hırslı futbol oynayan bir takım görmek istiyorum. Yarın ki maç kolay olmayacaktır. Buraya gelmemizi sağlayan play-off’larda gösterdiğimiz özgüveni göstermemiz gerekiyor. Rakibimize karşı oynamak bizim için bir fırsat. Çok fazla Türk taraftar ve Fenerbahçe taraftarı olacaktır. Finlandiya’ya gittik orada da çok fazla taraftarımız vardı. Büyük bir kulübü temsil ediyoruz. Yarınki maçtan isteğim taraftarlarımızın gurur duyabilmesi" görüşlerini dile getirdi. 



 
PEREİRA: MESUT ÖZİL'E YARIN İYİ BİR MAÇ DİLİYORUM
 
Mesut Özil'in hırslı bir futbolcu olduğunu söyleyen Portekizli hoca, "Mesut tam bir takım oyuncusu. Kalitesiyle takıma yardım etmek istiyor. Sadece taktiksel anlamda değil, aynı zamanda takımın kaptanlarından bir tanesi. Kaptanı olarak da takıma yardım ediyor. Bizim için, kulübümüz için ve taraftarlarımız için çok önemli bir oyuncu. Yarın ona iyi bir maç diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading