Yandex Metrica

Paris'e son adım! Filenin Sultanları Olimpiyat yolunda Brezilya'ya set vermedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde üst üste 5. galibiyetini alarak Brezilya'yı 3-0 mağlup etti.

Spor

23.01.2024, 21:27

Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Türkiye, rakiplerini bir bir mağlup ederek göz kamaştırıcı bir performans sergilemeye devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya karşısında elde ettiği 3-0'lık galibiyetle elemelerdeki 5. zaferini aldı. İşte maçın ayrıntıları...

Beşiktaş'tan flaş takviye! 3 isim gündemde Beşiktaş'tan flaş takviye! 3 isim gündemde Haberi Görüntüle

FİLENİN SULTANLAR İLK SETİ KAZANARAK PİSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK ELDE ETTİ

Türkiye, elemelerin 5. maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. İlk sette rakibini 25-21 mağlup eden Filenin Sultanları, oyunun kontrolünü ele geçirdi.

Beşiktaş taraftarından Cenk Tosun'a büyük tepki: Beste yaptılar Beşiktaş taraftarından Cenk Tosun'a büyük tepki: Beste yaptılar Haberi Görüntüle

İKİNCİ SETTE HEYECAN DORUKTAYDI

Mücadelenin ikinci seti nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye, seti 29-27 kazanarak skoru 2-0 yaptı ve galibiyete bir adım daha yaklaştı.

Fenerbahçe'den taraftarlara müjde! En Nesyri bugün İstanbul'da Fenerbahçe'den taraftarlara müjde! En Nesyri bugün İstanbul'da Haberi Görüntüle

3 SETTE ÜSTÜNLÜK

Karşılaşmanın 3. setinde de üstün bir performans sergileyen Milli Takım, Brezilya'yı 25-19 mağlup ederek maçtan 3-0 galip ayrıldı.

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi Haberi Görüntüle

ELEMELERDE BAŞARILI GİDİŞAT

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyat Elemeleri'ndeki 5'te 5'lik muhteşem performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Takımımızın bir sonraki maçı yarın TSİ 13.30'da Japonya ile olacak. Filenin Sultanları, elemeleri 24 Eylül'deki Belçika maçıyla tamamlayacak.

Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: "Almak isteyen bedelini öder" Haberi Görüntüle

PARİS OLİMPİYATLARINA KATILMA İHTİMALİ ARTIYOR

Türkiye, elemelerdeki ilk iki maçında Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0, üçüncü maçında Peru'yu ve dördüncü maçında Arjantin'i de 3-1 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Şu an B Grubu'nda lider durumda bulunan Milli Takım, Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma yolunda büyük bir adım atmış görünüyor.

Elemelerde gruplarında "ilk 2" sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak. Beşinci maç öncesinde B Grubu'nda milli takım, ev sahibi Japonya ile birlikte 12'şer puanla lider pozisyonunda bulunuyor. Paris'te görmek istediğimiz Filenin Sultanları, bu çıkışlarını sürdürerek olimpiyatlara katılma hayalini gerçeğe dönüştürebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading