Yandex Metrica

Osayi Samuel ne cezası aldı? Taraftara yumruk atan Osayi Samuel ne cezası aldı? Fenerbahçeli futbolcular Trabzonspor maçında hangi cezaları alabilir?

Osayi Samuel ne cezası aldı? Taraftara yumruk atan Osayi Samuel ne cezası aldı? Fenerbahçeli futbolcular Trabzonspor maçında hangi cezaları alabilir?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında dün Akşam Trabzon'da Trabzonspor Fenerbahçe derbisi yaşandı. Fenerbahçe Trabzon'u 3-2 skor ile yenerek 3 puan ile Kadıköy'e geri döndü. Dün akşam oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçında Trabzonspor tarafları sahaya atlayarak Fenerbahçeli futbolculara saldırmaya çalıştı. Olaylı gece sonrasında TFF tarafından futbolseverler açıklama beklerken TFF Başkanı Mehmet Büyükeşi'den gelecek olan açıklamaya odaklandılar. Trabzonspor- Fenerbahçe arasındaki futbol maçından sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, maç ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Fenerbahçe taraftarları, Trabzonsporlu taraftara yumruk atmasından sonra Osayi Samuel'in ceza alıp almadığını araştırmaya başladı. Peki Osayi Samuel ne cezası aldı? Taraftara yumruk atan Osayi Samuel ceza aldı mı? Fenerbahçeli futbolcular Trabzonspor maçında hangi cezaları alabilir?

Spor

23.04.2024, 01:02

Dün akşam Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi kıyasıya bir mücadele ile gerçekleşti. Fenerbahçe, Trabzonspor'u kendi evinde 3-2 mağlup ederek 3 puan ile Kadıköy'e dönüş gerçekleştirdi. Trabzonspor- Fenerbahçe maçında Trabzonspor tarafları sahaya atlayarak Fenerbahçeli futbolculara saldırmaya çalışmıştı. Konu ile alakalı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi herhangi bir açıklama yapmazken, Trabzonsporlu taraftarların sahaya atlaması ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturma başlatıldığını açıklamış, saldırıların tespiti için detaylı çalıştıklarını belirtmişlerdi. 

Fenerbahçe taraftarları, Trabzonsporlu taraftara yumruk atmasından sonra Osayi Samuel'in ceza alıp almadığını araştırmaya başladı. Peki Osayi Samuel ne cezası aldı? Taraftara yumruk atan Osayi Samuel ceza aldı mı? Fenerbahçeli futbolcular Trabzonspor maçında hangi cezaları alabilir?

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

OSAYI SAMUEL NE CEZASI ALDI?

Trabonzspor- Fenerbahçe derbisinde sahaya atlayan Trabzonsporlu taraftarı yere yatırarak yumruklayan Osayi Samuel'in ceza alıp almadığı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak konusu oldu.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

TARAFTARA YUMRUK ATAN OSAYI SAMUEL TRABZONSPOR MAÇI SONRASI CEZA ALDI MI?

Osayi Samuel'in Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında ceza alıp almadığı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Peki Osayi Samuel Trabzonspor maçı sonrasında ceza aldı mı?

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR HANGİ CEZALARI ALACAK, ALABİLİR?

Dünya basınında geniş yankı uyandıran Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçeli futbolcuların Trabzonsporlu taraftarlara yumruk ve tekme atması büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçeli futbolcuların hangi cezaları alacağı ise şu an için netleşmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Spor


Loading