Yandex Metrica

Osayi Samuel ceza alacak mı? Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alır? Trabzon maçı sonrası Fenerbahçeli oyunculara ceza verilir mi?

Osayi Samuel ceza alacak mı? Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alır? Trabzon maçı sonrası Fenerbahçeli oyunculara ceza verilir mi?

17 Mart 2024 Pazar günü Türk futbolunda görmeyi istemeyeceğimiz olaylar yaşandı. Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Tribünden sahaya yabancı maddelerin atıldığı maçın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık karıştı. Sahaya inen bir taraftar ile Fenerbahçeli Osayi Samuel yumruk yumruğa kavga etti. Taraftarı yerde yumruklayan Osayi Samuel'in ceza alıp almayacağı merak konusu oldu. Osayi Samuel ceza alacak mı? Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alır? Trabzon maçı sonrası Fenerbahçeli oyunculara ceza verilir mi?

Spor

16.04.2024, 14:07

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşmasının bitiş düdüğüyle ortalık bir anda karıştı. Taraftarlardan biri sahaya indi ve Osayi Samuel ile kavga etti. Osayi Samuel'in yumruklu müdahalesi ile karşılaşan taraftar kendisini yerde buldu. Yaşanan olayların ardından12 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

OSAYİ SAMUEL CEZA ALACAK MI?

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maç sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar, sahaya girdi. Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi Samuel, kendisine doğru koşan yüzü maskeli bir Trabzonspor taraftarına yumruk attı. Taraftar, yumruğun etkisiyle yere düştü. Yere düşen taraftarı yumruklamaya devam eden Osayi Samuel'in ceza alıp almaaycağı ise merak konusu oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın 2 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de futbolculara gelecek olan ceza takımı olumsuz etkileeybilir. Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde'nin konusu ilerleyen günlerde TFF tarafından değerlendilecektir. 

Osayi-Samuel_ceza_alır_mı.jpg

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

OSAYİ SAMUEL-JAYDEN OOSTERWOLDE KAÇ MAÇ CEZA ALIR?

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolcularla karşı karşıya geldi. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi. Yere düşen taraftara Osayi Samuel'in müdahalesi oldukça sert oldu.  Bright Osayi-Samuel ve Jayden Oosterwolde'nin taraftara ölçüsüz müdahalesi ceza gerektirebilir. Futbolcuların bu eylemleri hangi amaçla gerçekleştirdiği ve müdahalenin ölçülü olup olmaması ceza sınırını etkileyecektir.  Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde'nin ceza alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

Habere Tepki Ver

3

0

0

2

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading