Yandex Metrica

Ortalık karıştı! Hollanda basınından Beşiktaş'ı küçük düşüren sözler

Ortalık karıştı! Hollanda basınından Beşiktaş'ı küçük düşüren sözler

Son dakika haberleri... Hollanda basını Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax-Beşiktaş maçında ev sahibi ekibin merhamet ederek farka gitmediğini öne sürdü.

Spor

10.02.2024, 17:58

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a 2-0 kaybedince Hollanda basını manşetlerde geniş yer verdi.

Ülkenin bilinen televizyon kanalı NOS, Ajax'ın Beşiktaş karşısında maç boyu üstün olduğunu ve merhamet göstererek Beşiktaş'a fark atmadığını yazdı.

2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste 2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste Haberi Görüntüle

AD: AJAX FARKA GİDEMEDİ

"Ajax Beşiktaş karşısında ilk yarıda fişi çekti. Sorunlarla boğuşan Beşiktaş karşısında farka gidemedi. Beşiktaş maça 3 sol bek ile başlaadı ve yedek kulübesinde kısıtlı sayıda oyuncu vardı. Beşiktaş farkın önleyerek müthiş bir sonuç elde etti. Türkler kendini bu şartlarda cesurca savundu."

DE TELEGRAAF: AJAX ZORLANMADI

"Güçlü Ajax, Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel işler yapıyor. Ajax maç boyu hiç zorlanmadı ve ikinci maçını da rahat kazandı."

Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Haberi Görüntüle

RTL: RAHAT GALİBİYET

"Sezon başı transfer edilen Berghuis galibiyete önemli katkı sağladı ve Ajax Beşiktaş'ı çok rahat bir oyunla mağlup etti. "

Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün oynanacak? Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün... Haberi Görüntüle

VOETBAL: HIRPALANMIŞ BEŞİKTAŞ

"Ajax hırpalanmış Beşiktaş karşısında çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetler sayesinde Hollanda UEFA sıralamasında İsveç ve İsviçre'yi geçti."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading