Yandex Metrica

Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı alınacak mı?

Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı alınacak mı?

Fenerbahçe, UEFA'dan aldığı ceza nedeniyle Olympiakos deplasmanında taraftarlarından yoksun kalacak. Bu durum, Yunan basınında Fenerbahçe-Olympiakos rövanşı için taraftarların önemli bir faktör olacağı iddiasını ortaya attı. Peki, Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı alınacak mı? 

Spor

19.04.2024, 15:58

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti ancak UEFA'dan aldığı ceza sebebiyle Yunanistan deplasmanında taraftarlarından mahrum kalacak. Bu durum, Fenerbahçe'nin önemli bir maçta taraftar desteğinden yoksun kalarak zorlu bir atmosferle başa çıkması gerekeceği anlamına geliyor.

Yunan basını ise 18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı öncesinde dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi. Peki, Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı alınacak mı? 

Ancelotti resmen duyurdu! Arda Güler, Cadiz maçında oynayacak mı? Ancelotti resmen duyurdu! Arda Güler, Cadiz maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

OLYMPİAKOS TARAFTARI KADIKÖY'E GELECKE Mİ?

Yunan basını ise 18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı öncesinde dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi. Gazzetta'nın aktardığı habere göre, Kadıköy'deki Fenerbahçe-Olympiakos maçına da Yunan taraftarların alınmayacağı öne sürüldü. Haber detaylarında, kararın güvenlik gerekçesiyle UEFA'nın resmi olmayan tavsiyesi üzerine alındığı vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading