Yandex Metrica

Sitede Ara

Olaylı maçın etkisi Fenerbahçe'yi krize soktu! Livakovic gidecek mi?

Olaylı maçın etkisi Fenerbahçe'yi krize soktu! Livakovic gidecek mi?

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçındaki olayların ardından gündeme gelen Livakovic'in durumu hakkında konuştu. Kartal, Hırvat kalecinin duygusal olduğunu belirterek, ruh halini kendisiyle konuşacaklarını ifade etti.

Spor

27.04.2024, 21:07

Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in geleceği hakkında çıkan iddiaların üzerine sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'dan ilk açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Haberi Görüntüle

DUYGUSAL BİR KARAKTER

İsmail Kartal, yaptığı açıklamada Livakovic'in duygusal bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Milli takım kamplarında bulunan Livakovic'in dönüşünde ruh halini konuşacaklarını ifade etti. Kartal, "Livakovic çok duygusal bir çocuk. İçine kapanık bir çocuk. Çok etkilendi. Şu an milli takımda, gelince ruh halini konuşacağız. Babası, ailesi Hırvatistan’da ayağa kalkmış durumda. Oyuncular üzgün. Yaşananları tasvip etmiyorlar, inanamıyorlar." şeklinde konuştu.

Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes nefese bitti Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes... Haberi Görüntüle

NETLİK KAZANMIŞTIR

Teknik direktör Kartal, saha içinde yaşanan olaylarla ilgili oyunculardan aldığı bilgileri paylaşmak istemediğini söyledi. Ancak Trabzonspor maçından sonra her şeyin netlik kazandığını vurguladı. Kartal, "Saha içinde yaşananlarla ilgili oyuncularımdan birçok şey geliyor bana. Burada açmak istemiyorum bunları. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz başarı için. Artık bu maçtan sonra her şey net ortaya çıkmıştır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading