Yandex Metrica

Olaylı karşılaşma! Bodrum-Eyüpspor maçı yarıda mı kaldı ertelendi mi?

Olaylı karşılaşma! Bodrum-Eyüpspor maçı yarıda mı kaldı ertelendi mi?

Trendyol 1. Lig'in zirvesinde yer alan Eyüpspor deplasmanda Bodrum FK takımıyla karşılaştı. Karşılaşma pozisyonlardan çok olayları ile çok konuşuldu. Tribünden atılan yabancı maddeler futbolcu Uğur Demirok'u hastanelik etti. Saha içinde de sık sık gerilim dolu bir mücadele vardı. Peki Bodrum-Eyüpspor maçı yarıda mı kaldı ertelendi mi? Karşılaşma Eyüpspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor

11.03.2024, 20:13

Bodrumspor-Eyüpspor maçında sahalarda görmek istemediğimiz görüntüler vardı. Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK kendi sahasında Eyüpspor'u ağırladı. odrum FK-Eyüpspor maçında ortalık bir anda karıştı. Tribünden atılan yabancı maddeler futbolculara ve Arda Turan'a isabet etti.  Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir kırmızı kart görmesiyle sahadaki gerginlik daha da arttı. Tribünden atılan maddeler futbolcu Demirok'a isabet etti. ve Demirok ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı? Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile... Haberi Görüntüle

BODRUM-EYÜPSPOR MAÇI ERTELENDİ Mİ, TAMAMLANDI MI?

Çıkan olayların ardından spor severler Bodrum-Eyüpspor maçı yarıda mı kaldı ertelendi mi? sorularına yanıt aramaya başladı. Karşılaşma oynanıyor. Karşılaşmanın ikinci yarısı 1-0 Eyüp üstünlüğüyle devam ediyor. Henüz maç sonucu belli olmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading