Yandex Metrica

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'de 4 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'de 4 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı olaylı Trabzonspor maçının yankıları devam ediyor. TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacak. Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK’ya sevk edilecek. 

Spor

31.03.2024, 11:35

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sahne oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya atılan su şişeleri ve meşaleden dolayı sık sık duran müsabakayı konuk ekip Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Maçın ardından saha ortasında sevinen Fenerbahçeli oyuncular 3-2'lik galibiyeti kutlarken Trabzonspor taraftarı sahaya indi. Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Çok sayıda güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle, Fenerbahçe takımı güçlükle tünele girerek yeşil zeminden ayrıldı. Dehşet veren görüntülerle iligi soruşturma başlatıldı. TFF ise yaptığı açıklamada sorumlulara gereken cezaların verileceğini belirtti.

Olaylı maçta yaşananlara ilişkin gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edilmişti. Sahaya atlayanlardan 5’i tutuklandı. 8 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı olaylı Trabzonspor maçının yankıları devam ediyor.

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN 4 FUTBOLCU PFDK'YA SEVK EDİLECEK

Haber Global'de yer alan habere göre; TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacak. Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK’ya sevk edilecek. 

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Haberi Görüntüle

'NEFSİ MÜDAFAA' DENİLECEK 

Fenerbahçe, ağır tahriklerle ve saldırılarla karşılaşan oyuncuların, nefsi müdafaa yaptıkları gerekçesiyle savunma gerçekleştirecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

1

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading