Yandex Metrica

Okan Kocuk devleşti! Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e salladı! Neden gönderdiniz?

Okan Kocuk devleşti! Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e salladı! Neden gönderdiniz?

Son dakika haberleri...Dün akşam oynanan Trabzonspor-GZT Giresunspor maçının son anları nefes kesti. Konuk ekibin kalecisi Okan Kocuk kurtardığı penaltılarla devleşti.

Spor

23.01.2024, 18:40

GZT Giresunspor'un kalecisi Okan Kocuk dün akşam Trabzonspor'a geçit vermedi.

Süper Lig'in 22.haftasında oynanan mücadelenin son dakikaları inanılmaz anlara tanıklık etti.

Ev sahibi ekibin Bakasetas ile kullandığı penaltıyı Okan harika bir kurtarışla çeldi ama hakem ihlal olduğunu belirterek penaltı atışını tekrarlattı.

Topun başına gelen Bakasetas bu sefer farklı köşeye atmasına rağmen Giresunspor kalecisi Okan yine kurtararak takımına 1 puan kazandırdı.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Haberi Görüntüle

OKAN KOCUK PENALTI VURUŞUNU ANLATTI

Trabzonspor karşısında takımının kahramanı olan Okan Kocuk, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunarak, "Son dakika penaltı olunca tabii ki üzüldüm. Çıkardım, tekrarlandı. Onu da çıkardım. İkinciyi de Bakasetas'ın atacağını düşünüyordum. Bu sefer oraya atmayacağını düşündüm. Diğer tarafa atladım ve onu da çıkardım" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

GALATASARAY TARAFTARI İSYAN ETTİ

SEzon başı Galatasaray'dan kiralık olarak GZT Giresunspor'a gönderilen Okan Kocuk'un başarılı performansı sosyal medyada gündem oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar Okan'ı kiralık gönderen dönemin teknik direktörü Fatih Terim ve yönetime tepki gösterdi.

Binlerce taraftar 26 yaşındaki kalecinin yeniden dönmesi gerektiğini söyleyerek çağrıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading