Yandex Metrica

Okan Buruk'tan taraftarı heyecanlandıran Burak Elmas itirafı! 21 sene sonra gerçeği açıkladı

Okan Buruk'tan taraftarı heyecanlandıran Burak Elmas itirafı! 21 sene sonra gerçeği açıkladı

Son dakika haberleri... Domenec Torrent yönetiminde henüz galibiyet elde edemeyen Galatasaray'da gözler Okan Buruk'a çevrildi. Tecrübeli teknik adam Burak Elmas'ın kendisini istemediğine dair çıkan iddialara cevap verdi.

Spor

18.02.2024, 22:54

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Galatasaray'da İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in koltuğu sallantıya girdi.

Fatih Terim'in ardından göreve gelen ve çıktığı 5 mücadelede sadece 2 puan alan 59 yaşındaki antrenör ile yolların ayrılması bekleniyor.

Torrent'in yerine yerli bir adaya yönelen Sarı-kırmızılılarda Bülent Korkmaz ve Okan Buruk ismi gündeme geldi.

Taraftarların ikiye bölündüğü bu süreçte, Okan Buruk çıkan iddialara cevap verdi.

Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

'KOŞARAK GELİRİM'

2001 yılında Galatasaray'dan bedelsiz ayrılarak İnter'e giden ve bu nedenle dönemin yöneticisi olan Burak Elmas ile sorunlarının olmadığını belirten Okan Buruk, "Burak Elmas arkadaşımdır. Şu an yönetimde bulunanlardan 7-8 kişi de benim arkadaşım. Gelirsem sorun olmaz. Bana bir teklif gelmedi ama teklif gelirse bir dakika bile düşünmem. Galatasaray beni çağırsın, koşarak gelirim." ifadelerini kullandı.

Başakşehir'i 2019-2020 Süper Lig şampiyonu yapan Okan Buruk, bir sonraki sezon alınan kötü sonuçların ardından yerini Aykut Kocaman'a bırakmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading