Yandex Metrica

Okan Buruk'tan şampiyonluk hamlesi! Takımı bozmaya karar verdi

Okan Buruk'tan şampiyonluk hamlesi! Takımı bozmaya karar verdi

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'ye karşı aldığı yenilginin ardından Galatasaray, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Şampiyonluk mücadelesi için Konyaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Okan Buruk kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Spor

24.05.2024, 13:29

Fenerbahçe maçında beklenen performansı gösteremeyen stoper ikilisi Sanchez ve Nelsson, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Fanatik'te yer alan habere göre, Okan Buruk, bu ikiliyi bozarak savunmada Abdülkerim Bardakcı'ya şans vermeyi planlıyor. Bardakcı'nın savunmada yeniden görev alması bekleniyor.

ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın en büyüğü belli oldu! Şampiyon İspanya ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın... Haberi Görüntüle

ZIYECH YERİNE BARIŞ ALPER YILMAZ

Cezalı durumda olan Hakim Ziyech'in yokluğunda, Okan Buruk sağ kanatta Barış Alper Yılmaz'ı görevlendirecek. Sol kanatta ise Kerem Aktürkoğlu'nun forması garanti. Bu değişikliklerle, kanatlarda dinamik bir yapı oluşturulması hedefleniyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! Haberi Görüntüle

ORTA SAHA PLANI

Orta sahada Kerem Demirbay'ın düşen formu, teknik direktör Okan Buruk'u alternatif isimleri denemeye yöneltti. Ancak, Ndombele ve Berkan Kutlu'dan istediği verimi alamayan Buruk, Konyaspor maçında orta sahada yine Torreira ve Kerem Demirbay ikilisine şans verecek.

Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Haberi Görüntüle

YERİ DEĞİŞMEYECEK İSİMLER

Galatasaray'ın kalesinde deneyimli file bekçisi Muslera yer alacak. Hücum hattında ise takımın golcü ismi Icardi ve yaratıcı oyuncusu Mertens, ilk 11'deki yerlerini koruyacak.

FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi Haberi Görüntüle

HAMLE İÇİN KULLANILACAK OYUNCULAR

Okan Buruk, Konyaspor maçında stratejik hamleler için Zaha, Tete ve Vinicius'u düşünüyor. Bu oyuncuların, maçın gidişatına göre oyuna dahil edilerek takımın performansına katkı sağlamaları bekleniyor.

Galatasaray, Konyaspor karşısında yapacağı bu kadro değişiklikleriyle şampiyonluğu almayı hedefliyor. Okan Buruk ve öğrencileri, taraftarlarının desteğiyle bu kritik maçı kazanarak sezonu mutlu sonla tamamlamanın peşinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading