Yandex Metrica

Okan Buruk'tan Mertens'e zor teklif! Dünya turundan vazgeçmesi gerekecek

Okan Buruk'tan Mertens'e zor teklif! Dünya turundan vazgeçmesi gerekecek

Galatasaray deneyimli hocası Okan Buruk'un, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve futbol kariyerine devam etmemeyi planlayan Dries Mertens'e flaş bir teklif sunduğu öne sürüldü.

Spor

22.03.2024, 12:01

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonu futbol hayatından emekli olmayı planlayan Dries Mertens'in ile bir toplantı yaparak bomba bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte kupayı kaldıralım! Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte... Haberi Görüntüle

ANTRENÖR/OYUNCU OLACAK

Fanatik'in haberine göre; başarılı teknik adam Okan Buruk, Mertens ile konuşarak 1 yıl daha takımda görev almasını istediğini ve yıldız futbolcuya antrenör kadrosuna katılmasını düşüncesini iletti.

Mertens teklife olumlu cevap vermesi durumunda gelecek sezon Galatasaray'da antrenör/oyuncu olarak görev alması bekleniyor.

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

DÜNYA TURU BAŞKA BAHARA KALABİLİR

Mertens yakın zaman içinde Belçika basınına verdiği röportajda, futboldan emekli olmak istediğini, ailesine zaman ayırıp dünya turu yapmak istediğini söylemişti. Mertens eğer teklifi kabul edersen dünya turu planlarını bir süre daha ertelemesi gerekecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading