Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Okan Buruk, Zeki Çelik transferini saklıyor mu?

Okan Buruk, Zeki Çelik transferini saklıyor mu?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yalanladığı Zeki Çelik transferiyle ilgili İtalyan basınından dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Corriere dello Sport’un haberine göre, Galatasaray milli futbolcu için tekrar devrede.

Spor

11.06.2024, 15:53

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Galatasaray’ın gündemine gelen, ancak transferi gerçekleşmeyen Zeki Çelik için İtalyan basını yeni iddialar ortaya attı. Roma'nın, 27 yaşındaki sağ bek için Galatasaray'dan resmi teklif beklediği ve Zeki Çelik için 7 milyon euro talep ettiği belirtildi. Ayrıca, bu transfer bedelinin yüzde 15'inin Zeki Çelik'in eski kulübü Lille'e verileceği bildirildi.

Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN AÇIKLAMALARI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam Tivibu Spor’a yaptığı açıklamalarda Zeki Çelik iddialarını yalanladı. Buruk, milli sağ bek ile devre arasında ilgilendiklerini ancak oyuncunun Roma'da devam etmek istediğini belirtti. Bu transfer dönemi için herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade eden Okan Buruk, "Bu transfer dönemi için herhangi bir görüşmemiz olmadı" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... Haberi Görüntüle

ZEKİ ÇELİK'İN PERFORMANSI VE SÖZLEŞME DURUMU

Bu sezon Roma formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Zeki Çelik, 1521 dakika süre aldı ve 2 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun Roma ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın ilgisi yeniden gündeme gelirken, Roma’nın Zeki Çelik için talep ettiği 7 milyon euro transfer bedeli ve bu bedelin bir kısmının Lille'e gideceği detayları dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading