Yandex Metrica

Okan Buruk, Galatasaray ve Inter formalarını depremzedelere bağışladı!

Okan Buruk, Galatasaray ve Inter formalarını depremzedelere bağışladı!

Galatasaray teknik patronu Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını depremzedelere bağışladı.

Spor

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından Galatasaray, Nef Stadyumu'nda kurduğu müzayedede değerli eşyaları kabul ediyor.

Nef Stadı'ndaki yardım merkezinde bulunan müzayedede toplanan ürünler açık artırmayla satılacak ve toplanan gelir depremzedelere bağışlanacak.

EURO 2024'ün en iyi maçları listesinde Avrupa'yı şok eden liste: Türkiye, 2 maçıyla  ilk 5'e girdi EURO 2024'ün en iyi maçları listesinde Avrupa'yı şok eden liste:... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'TAN ŞIK HAREKET

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını, açık artırma ile satılması amacıyla Nef Stadı'ndaki yardım merkezinde bulunan müzayedeye hediye etti.

Galatasaray'ın Twitter paylaşımı:

Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Haberi Görüntüle

PARALİMPİK SPORCUDAN DESTEK

Birçok sporcu ve sporsever Nef Stadı'na akın ederken son bağış paralimpik sporcusu Hamide Kurt Doğangün'den geldi.

Milli paralimpik sporcusu Hamide Kurt Doğangün, 2016 İtalya Avrupa Şampiyonası'nda ve 2018 Berlin Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyaları, açık artırma ile satılması amacıyla Galatasaray'a hediye etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading