Yandex Metrica

Okan Buruk 4 ismi kapının önüne koydu! Listedeki golcü herkesi şaşırttı

Okan Buruk 4 ismi kapının önüne koydu! Listedeki golcü herkesi şaşırttı

Son dakika haberleri... Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımdan gönderilecek isimleri belirledi. Gönderilecek futbolcular arasında golcü futbolcunun da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Spor

23.01.2024, 19:40

Sezna Antalyaspor galibiyeti ve Giresunspor mağlubiyetiyle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken teknik direktör Okan Buruk, takımdan ayrılacak isimleri belirledi.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

4 İSMİN BİLETİNİ KESTİ

Giresunspor ile oynanan ve 1-0 kaybedilen maçta sonra başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk 3'lü zirve gerçekleştirdi. Zirvede konuşulan konu ise transfer hamleleri oldu. Göreve geldiği günden bu yana fazla forma şansı vermediği isimlerden memnun kalmayan Okan Buruk, 4 ismin biletini kesti. Bu isimlerin Ömer Bayram, Taylan, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan olduğu ifade ediliyor.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

HAFTA İÇİNDE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan isimlerle bu hafta içinde yolları ayırmak için çalışmalar yaptığı belirtiliyor.

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

KADROYA ALINMADILAR

Bileti kesilen 4 futbolcu, teknik direktör Okan Buruk tarafından Giresunspor maçının kadrosuna alınmamıştı. Çaykur Rizespor'dan olaylı bir şekilde transfer edilen Oğulcan Çağlayan'ın gönderilecekler listesinde olması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading