Yandex Metrica

Oğuzhan Özyakup imzayı attı! Yeni takımında 20 milyon TL kazanacak

Oğuzhan Özyakup imzayı attı! Yeni takımında 20 milyon TL kazanacak

Son dakika haberleri... Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda Süper Lig'de forma giymeye devam edecek. Tecrübeli oyuncunun gideceği takım ise şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:15

2012-2013 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup, yuvadan uçuyor.

10 senelik birliktelik sonrası kulübüyle kontartı uzatmayan milli futbolcu, Süper Lig şampiyonu olan Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

Memleketinin takımıyla el sıkışan 29 yaşındaki oyuncunun gelecek haftalarda şehre giderek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

3 senelik sözleşme konusunda el sıkışan Oğuzhan'ın sezonluk 20 milyon TL kazanacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig devi Arsenal'den 500 bin Euro karşılığında transfer ettiği ve 10 yıl kulüpte kalan Oğuzhan, son 3 sezonda yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle gözden çıkarılmıştı.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Kariyerinde Samet Aybaba, Şenol Güneş, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Valerien Ismael ve Slaven Bilic gibi teknik direktörlerle çalışan Oğuzhan Özyakup, Türkiye'de 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayarak toplam 5 kupa  kazandı.

Tüm kulvarlarda 310 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu, 35 gol atıp, 62 asist yaptı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading