Yandex Metrica

Neymar'a şok iddia! Bilerek mi sakatlanıyor?

Neymar'a şok iddia! Bilerek mi sakatlanıyor?

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Lille maçında sakatlanarak oyundan alınmasının ardından sosyal medyada uzun süredir devam eden bir iddia yeniden gün yüzüne çıktı.

Spor

23.02.2024, 04:23

Dünya futbol tarihinin en pahalı transferi ünvanını koruyan Neymar, sorumsuz tavırlarına devam ediyor.

PSG'nin yıldızı yeteneğini sahaya her zaman göstermemekle beraber saha dışı olaylar ve dedikodularla anılıyor. Neymar'a son iddia ise; Sakatlığını mı bahane gösteriyor?

İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! Haberi Görüntüle

NEYMAR'IN SAKATLIK BAHANESİ

Neymar her ne kadar dedikodularla anılsa da ailesine çok düşkün bir yıldız. Öyle ki uzun zamandır dedikodulara neden olan iddia; Neymar'ın kız kardeşinin doğum gününde yanında olabilmek için bilerek sakatlanması...

Lille maçında da sakatlanarak sedyeyle kenara gelen Neymar'ın 11 Mart'ta yapılacak kız kardeşi Rafaella Santos'un doğum gününe katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

PSG yıldızı Neymar, kız kardeşinin doğum günü olan 11 Mart'a 2013 yılından bu yana her sezon cezalı veya sakat olarak girdi.

Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli? Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli? Haberi Görüntüle

NEYMAR'IN RAFAELLA'YA BAĞLILIĞI

Neymar'ın kız kardeşine olan bağlılığı özellikle Brezilya'da bilenen bir durum. Öyle ki Olimpiyat Madalyası'nı beraber kazandığı takım arkadaşı Gabriel Barbosa'nın Rafaella ile haberleri ortaya çıktıktan sonra ikilinin arası açılmıştı.

Neymar, sosyal medya hesaplarından 'Gabigol' olarak bilinen Gabriel Barbosa'yı silmişti. Son olarak Neymar'ın Twitch yayınında ortaya çıkan detayda, Neymar'ın odasında bulunan Olimpiyat Madalyası'nın kazanıldığı fotoğrafta Gabriel Barbosa'nın üzeri beyaz bir kağıtla kaplanmış olarak görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading