Yandex Metrica

NBA'de Alperen Şengün fırtınası! Rekor üstüne rekor kırdı

NBA'de Alperen Şengün fırtınası! Rekor üstüne rekor kırdı

Alperen Şengün kariyer maçını oynadı, Spurs karşısında tam 45 sayı kaydetti, 16 da ribaunt aldı. 45 sayıyla rekor kıran Alperen Şengün, NBA tarihinde en çok sayı atan Türk basketbolcu da oldu. 2009 yılında Mehmet Okur, Pacers karşısında tam 43 sayı kaydetmişti. Hidayet Türkoğlu da 39 sayı atmıştı.

Spor

07.03.2024, 10:00

Kariyerini NBA takımlarından Houston Rockets'ta devam ettiren milli basketbolcu Alperen Şengün, yine harika bir performans sergiledi ve rekor üstüne rekor kırdı.

NBA'e bu sabaha karşı oynanan maçlarla devam edildi. Houston Rockets, sahasında San Antonio Spurs'ü konuk etti. Ev sahibi ekip, San Antonio Spurs'ü  114-101 mağlup etti.

Çekişmeli geçen maça milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün istatistikleri ile damga vururken müthiş bir performans sergiledi.

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas... Haberi Görüntüle

ALPEREN ŞENGÜN'DEN REKOR ÜSTÜNE REKOR

Sayı ve top çalmada kariyer rekorunu kıran milli basketbolcu, NBA tarihinde 45+ sayı, 15+ ribaunt ve 5+ top çalma istatistiğine ulaşan en genç oyuncu olurken gösterdiği performansla herkesin takdirini kazandı.

Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki kadrosu açıklandı! 9 isim listede yok Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki kadrosu açıklandı! 9 isim listede yok Haberi Görüntüle

NBA'DE EN ÇOK SAYI ATAN OYUNCU OLDU

Spurs karşısında Alperen Şengün attığı 45 sayı ile NBA'de en çok sayı atan Türk basketbolcu ünvanını kazandı. Önceki Rekor 43 sayı ile Mehmet Okur'a aitti. Hidayet Türkoğlu da 39 sayı atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading