Yandex Metrica

Muslera için İtalya iddiası: 2 yıllık sözleşme teklif edildi

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, İtalya'nın köklü kulüplerinden Parma'nın radarına girdi. Serie B'de mücadele eden Parma, Muslera'ya 2 yıllık sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

Spor

21.02.2024, 15:29

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için İtalyan kulübü Parma'nın devreye girdiği ve Uruguaylı file bekçisine 2 yıllık bir sözleşme önerileceği belirtildi. 2011 yılından bu yana Galatasaray'ın kalesini koruyan Muslera, Sarı-Kırmızılı takım ile büyük başarılara imza attı.

Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı dikkat çekti Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı... Haberi Görüntüle

PARMA'DAN MUSLERA HAMLESİ

Serie B'de mücadele eden ve Serie A'ya yükselme hedefi olan Parma, deneyimli kaleciyi kadrosuna katmak istiyr. Kulübün Muslera'nın menajeri ile görüşme gerçekleştirdiği ve transfer detaylarını masaya yatırdığı bildirildi.

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

MUSLERA'NIN KARARI MERAK EDİLİYOR

Fernando Muslera'nın, Galatasaray'dan bu sezon için aldığı teklife henüz net bir yanıt vermediği ve nihai kararını sezon sonunda vereceği öğrenldi. Muslera'nın ailesi Uruguay'a dönmek istese de, deneyimli kaleci kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Haberi Görüntüle

KARİYERİNİN EN İYİ SEZONLARINDAN BİRİ

Galatasaray ile bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Muslera, Süper Lig'de maç başına 0.56 gol yeme ortalamasıyla kariyer rekorunu kırmış durumda. Avrupa'daki en az gol yiyen kaleciler arasında üçüncü sırada yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading