Yandex Metrica

Mourinho havalimanında yakalandı! Sözleşme görüşmelerini sonlandıracak

Mourinho havalimanında yakalandı! Sözleşme görüşmelerini sonlandıracak

Beşiktaş'ın Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın gündeminde olan tecrübeli hoca Mourinho hem bir konferansa katılmak için hem de birinci lige yükselen Al Quadisiya ekibinin teklfini konuşmak için Suudi Arabistan'a gitti. İşte detaylar...

Spor

22.05.2024, 10:57

Fenerbahçe'ye tekrar başkan olmak için adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, gündeme bomba gibi düşecek bir vaatte bulundu.

Tecrübeli hoca Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'nin başına getireceğini açıklayan Yıldırım, taraftarların beklentilerini yükseltirken Beşitaş cephesinden bir hamle geldi.

Siyah beyazlılarında Mourinho ile görüştüğü ileri sürüldü. Buna göre Türkiye gündemine oturan Portekizli hoca Suudi Arabistan'ın Dammam Havalimanı'nda görüntülendi.

Mourinho'nun Arabistan'a gitme nedenleri arasında Al Quadisiya ekibinin yapacağı teklifi dinlemesi öne çıkıyor.

2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste 2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste Haberi Görüntüle

KONFERANS KONUŞMACISI OLACAK

Dhahran kentinde Dijital Refah Zirvesi 2024'te gerçekleşecek olan dijital refah konferansında konuşmacı olarak fikirlerini katılımcılarla paylaşacak.

Suudi basınına göre, Mourinho ziyaret sırasında bu yıl Suudi Arabistan 1. Ligine yükselen Al Quadisiya'nın teklifini de dinleyecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading