Yandex Metrica

Mourinho değerlendirmeye aldı! Gidecek mi , kalacak mı?

Mourinho değerlendirmeye aldı! Gidecek mi , kalacak mı?

Fenerbahçe yeni hocası Jose Mourinho, Miguel Crespo'yla ilgili kararını netleştiriyor. Ara transfer döneminde Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Fenerbahçe'nin hazırlık kampında değerlendirilecek.

Spor

11.06.2024, 17:37

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, 2024-25 sezonunun kadro planlamasına başladı. Bu süreçte, takımdaki bazı oyuncuların geleceği konusunda kararlar veriyor. Miguel Crespo da bu oyunculardan biri.

Ali Koç'tan TFF seçimlerine damga vuran konuşma! Ne dedi? Ali Koç'tan TFF seçimlerine damga vuran konuşma! Ne dedi? Haberi Görüntüle

CRESPO'NUN DURUMU

Fenerbahçe, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Crespo, Fenerbahçe formasıyla toplam 80 maça çıktı ve 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla Rayo Vallecano'ya kiralanmıştı.

Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN KARARI

TRT Spor'un haberine göre, Jose Mourinho, Crespo'nun Fenerbahçe'nin hazırlık kampında yer almasını istiyor. Mourinho, Crespo'nun performansını antrenmanlarda gözlemleyerek nihai kararını kamp sonrası verecek. Bu süreçte Crespo'nun Fenerbahçe'deki geleceği netlik kazanacak.

Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta? Lecce maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

CRESPO'NUN BAŞARILARI

Miguel Crespo, Fenerbahçe ile sözleşmesinin son yılına girmiş durumda. Portekizli oyuncu, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nı kazanarak önemli bir başarı elde etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading