Yandex Metrica

Montella EURO 2024 ruhuna büründü! Almanya'da incelemelere başladı

Montella EURO 2024 ruhuna büründü! Almanya'da incelemelere başladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya'nın Hamburg kentindeki EURO 2024 kura çekiminin ardından tesis incelemelerine başladı. Montella, Ay-Yıldızlılar'ın Çekya ile karşılaşacağı Volkspark Stadyumu'nu gezdi ve UEFA'nın sağlayacağı konaklama tesislerini ziyaret etti.

Spor

23.01.2024, 21:47

Montella, EURO 2024 F Grubu'nda oynanacak Çekya maçına ev sahipliği yapacak Volkspark Stadyumu'nda detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Teknik direktör, takımının turnuvadaki ilk mücadelesine ev sahipliği yapacak olan stadyumu yakından inceledi.

Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Haberi Görüntüle

KONAKLAMA TESİSLERİ ZİYARETİ

İtalyan teknik adam, Çekya maçı için UEFA tarafından sağlanacak konaklama tesislerini ziyaret etti. UEFA turnuva kuralları doğrultusunda, A Milli Takım'ın konaklayacağı muhtemel otel ve antrenman tesislerini yerinde inceleyerek hazırlıklara önem verdi.

FIFA'dan Galatasaray'a beklenmedik ceza! FIFA'dan Galatasaray'a beklenmedik ceza! Haberi Görüntüle

Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Haberi Görüntüle

İNCELEMELERDE İMAMOĞULLARI VE TUNCAY'DA EŞLİK ETTİ

Dış İlişkiler ve Millî Takımlar Direktörü Buğra İmamoğulları ile A ve U21 Millî Takımı İdari Müdürü Mert Tuncay, Montella'nın incelemelerine eşlik etti. Heyet, Almanya'daki tesiste yapılan detaylı incelemelerle EURO 2024'e yönelik stratejik hazırlıkları sürdürdü.

Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Haberi Görüntüle

DORTMUND ÇEVRESİNDEKİ İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Montella ve beraberindeki heyet, bugün A Milli Takım'ın turnuvadaki ilk iki maçını oynayacağı Dortmund kenti ve çevresindeki tesislerde incelemelerine devam edecek. Takımın konaklama, antrenman ve maç günü hazırlıkları titizlikle planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading