Yandex Metrica

Milli Takım'ın EURO 2024 formaları tanıtıldı

Milli Takım'ın EURO 2024 formaları tanıtıldı

Almanya'da olan ve 14 Haziran'da start alacak olan EURO 2024'te F Grubu'nda ter dökecek A Milli Futbol Takımı'nın turnuvada giyeceği formalar nihayet netleşti.

Spor

27.04.2024, 12:30

Almanya'daki 10 şehirde mücadele edilmesi planlanan ve 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında oynanacak EURO 2024 turnuvası, Almanya ile İskoçya arasında Münih'teki Allianz Arena'da mücadele edilecek açılış maçıyla start verecek.

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek? Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'IN KARŞILAŞMALARI

Turnuvaya katılmaya hak kazanan Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off elemesinin kazananı (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile karşı karşıya gelecek.

MİLLİLER.jpg

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

PLAY-OFF'TAN GELECEK RAKİP

Milli Takım, ilk karşılaşmasında C yolu play-off galibiyle 18 Haziran Salı günü Dortmund'da mücadele edecek. Play-off'taki Gürcistan-Lüksemburg ve Yunanistan-Kazakistan eşleşmelerinin sonrasında finali kazanan takım, Türkiye'nin rakibi olmaya hak kazanacak.

Milli takım, gruptaki ikinci karşılaşmasını 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile Dortmund şehrinde, üçüncü mücadelesini ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile Hamburg şehrinde oynayacak.

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği... Haberi Görüntüle

FORMALAR TANITILDI

Ay-yıldızlıların EURO 2024'te giyeceği formalar da netleşti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nun EURO 2024 turnuvası boyunca giyeceği 2 forma görücüye çıktı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading