Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67765.17

%0.45 expand_less

Milli takım için Semih Kılıçsoy kararı! Montella kadroya alacak

Milli takım için Semih Kılıçsoy kararı! Montella kadroya alacak

Beşiktaş'ın formda golcüsü Semih Kılıçsoy, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın radarına girdi. Avusturya ve Macaristan ile yapılacak hazırlık maçları için kadroya davet edilmesi bekleniyor.

Spor

21.02.2024, 15:21

Beşiktaş'ın genç ve başarılı golcüsü Semih Kılıçsoy, son dönemdeki etkileyici performansı ile A Milli Takım'ın kapılarını aralamak üzere. Gösterdiği üstün performans ve attığı kritik gollerle dikkatleri üzerine çeken Kılıçsoy, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın gelecek planllarında önemli bir yer tutuyor.

Kopenhan, Galatasaray'ın transferini resmen duyurdu! Kopenhan, Galatasaray'ın transferini resmen duyurdu! Haberi Görüntüle

MONTELLA SEMİH KILIÇSOYU LİSEYE EKLEDİ Mİ?

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın, gelecek ay Avusturya ve Macaristan ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmaları için kadrosunu şekillendirirken, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u da listesine eklediği belirtiliyor. Performansıyla A Milli Takım'a adeta göz kırpan Kılıçsoy'un, Montella'nın dikkatini çekmeyi başardğı ve kadroda yer alması bekleniyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çağrısı karşılık buldu! İlk istifa geldi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çağrısı karşılık buldu! İlk istifa geldi Haberi Görüntüle

SEMİH'İN PERFORMANSI

Beşiktaş ile bu sezon gösterdiği performansla herksin beğenisini kazanan Semih Kılıçsoy, 22 resmi maçta 9 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Genç golcünün bu etkileyici performansı, onun A Milli Takım'da da önemli roller üstlenmesinin önünü açıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading