Yandex Metrica

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok

Paraguay'lı milli futbolcu Tobias Vargas'ın içinde bulunduğu uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra telsiz teması kesildi ve düştü. 34 yaşındaki Vargas'ın yanı sıra kazada uçağın pilotu da hayatını kaybetti.

Spor

23.04.2024, 13:56

Paraguay'lı 34 yaşındaki milli futbolcu Tobias Vargas'dan acı haber geldi.

Beechcraft B24R Sierra tipi pervaneli uçakla Vargas ve pilotu Paraguay’da Loma Plata Havalimanı’ndan kalkış yaptı. Pilot, uçuş planında Salto del Guairá Havalimanı’na gidecekleri bilgisini paylaşmıştı.

Ardından kalkıştan kısa bir süre sonra pervaneli uçak ile telsz teması kesildi. Hava trafik kontrolörlerinin çaprısına cevap alınamaması üzerine arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Jota Silva Fenerbahçe'ye mi geliyor? Bonservisi duyuruldu! Jota Silva Fenerbahçe'ye mi geliyor? Bonservisi duyuruldu! Haberi Görüntüle

1974 MODEL PERVANELİ UÇAK

Uçağın enkazına ulaşacan arama kurtarma ekipleri, B24R Sierra tipi uçakta bulunan milli kalece Vargas ile pilotun hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Uçak düştükten sonra yandığı bilgisi aktarıldı.

Kaza anında bölgede kötü haba şartlarının olduğu belirtildi. OLayla ilgişi Paraguaylı yetkilelerin hazırlayacağı kaza kırım raporunun ardından ayrıntıların ortaya çıkması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading