Yandex Metrica

Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert tepki: Galatasaray'ı rehin aldı

Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert tepki: Galatasaray'ı rehin aldı

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, mevcut başkan Burak Elmas'a ateş püskürdü. Öztürk, "Bugün itibarıyla Galatasaray Kulübünün bir başkanı yok. Bugün sabah 10.00 itibarıyla Burak Elmas adlı üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübünü rehin almıştır." dedi.

Spor

23.01.2024, 19:12

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısından önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Öztürk, Burak Elmas'ı artık başkan olarak tanımadıklarını söyledi.

Ali Koç'tan Galatasaray'a bomba çalım! Oğuz Aydın resmen Fenerbahçe'de... Ali Koç'tan Galatasaray'a bomba çalım! Oğuz Aydın resmen Fenerbahçe'de... Haberi Görüntüle

''GALATASARAY'I REHİN ALDI''

Metin Öztürk, Burak Elmas'ın gizli bir ajandasının olduğunu savunarak, şunları kaydetti: "Bugün itibarıyla Galatasaray Kulübünün bir başkanı yok. Bugün sabah 10.00 itibarıyla Burak Elmas adlı üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Seçim takvimi var. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübünü rehin almıştır. Biz 3 haftadır bir tiyatronun oyuncusu olarak, Sayın Eşref Hamamcıoğlu ile beraber iyi niyetle toplantılara katılıyoruz ve 3 haftadır kulüp üyemiz olan Sayın Burak Elmas, bize hep bu oyunun dışında kalmak istediğini, birilerinin onlarla oynadığını anlatıyordu. Dün 28 Mayıs'ı açıklamayınca net olarak gördük ki başkanın gizli bir ajandası var, gizli bir planları var. Bugün itibarıyla bizlerin başkanı değildir. 38. Başkandır, müstafi başkandır."

Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk... Haberi Görüntüle

''BAŞKAN OLARAK KABUL ETMİYORUZ''

Sarı-kırmızılı kulüpte bugün seçimin yapılması gerektiğini anlatan Öztürk, "Kendisi bugün bayrağı teslim edecekti. Demek ki bayrağı teslim etmek istemiyor. Resmen Galatasaray'ı rehin aldı. Gizli ajandasının ne olduğunu bilmiyoruz. Kendisi müstafidir. Başkan olarak kabul etmiyoruz. Bugün kulübün en üst organı divanın buradaki toplantısına bile gelmeyeceğini ilan ederek, kulübün en üst organını korsan ilan etmiştir. Kulübün en üst organını korsan ilan edeni de biz başkan olarak tanımıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading