Yandex Metrica

Mesut Özil'den takıma ayar! Pereira beceremeyince devreye girdi

Mesut Özil'den takıma ayar! Pereira beceremeyince devreye girdi

Fenerbahçe'de Mesut Özil, alınan kötü sonuçların ardından takım arkadaşlarını uyardı. Mesut Özil, ''Geçmişe takılı kalmadan önümüze bakmamız gerekiyor. Hepimiz bunun için hazırız'' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:13

Hafta arasında oynanacak olan Royal Antwerp maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Mesut Özil, antrenman sonrasında takım arkadaşlarını topladı ve konsantrasyon uyarısında bulundu.

Takımın kalitesinin son üç haftadaki skorlardan çok daha fazlasını gerektirdiğine değinen Kaptan Mesut Özil, takım arkadaşlarına birbirlerine destek olarak bir takım olarak bir an önce toparlanmaları ve sezon başındaki takım kimliklerine geri dönmeleri gerektiğini söyledi.

Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu... Haberi Görüntüle

'ÖNÜMÜZE BAKMAMIZ GEREKİYOR'

Puan kayıplarının doğal olarak moralleri düşürdüğüne değinen Mesut Özil, ''Hepiniz yüksek profesyonellik seviyesinde oyuncularsınız. İstediğimiz sonuçları alamadığımız bir 3 hafta geçirdik. Ancak yeniden kazanmaya başlamak bizim elimizde. Geçmişe takılı kalmadan önümüze bakmamız gerekiyor. Hepimiz bunun için hazırız'' dedi.

Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Haberi Görüntüle

'HEDEF BİRLİĞİ'

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmandan sonraki takım toplantısından 'hedef birliği' motivasyonu ile ayrıldılar.

Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Haberi Görüntüle

İKİNCİ PLANA MI ATILDI

Sakatlığı nedeniyle Konyaspor maçında forma giymeyen ve Vitor Pereira ile arası bozuk olan Mesut Özil'in takım arkadaşlarına uyarılarda bulunması Portekizli hocanın ikinci plana atıldığı şeklinde yorumlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading