Yandex Metrica

Mesut Özil'den olay hareket! Suları tekmeleyip, formasını fırlattı

Mesut Özil'den olay hareket! Suları tekmeleyip, formasını fırlattı

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Mesut Özil, Antwerp maçında oyundan alınınca çılgına döndü. Mesut Özil, suları tekmeleyip, formasını fırlattı.

Spor

23.01.2024, 18:10

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, dün akşam Kadıköy'de oynanan maçta Belçika ekiplerinden Antwerp ile 2-2 berabere kaldı.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

SU ŞİŞESİNİ TEKMELEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alınan Mesut Özil, Vitor Pereira'nın bu kararına oldukça sinirlendi. Ağır hareketlerle saha kenarına gelen Mesut Özil'in bu esnada küfürlü sözler sarf ettiği kameralara yansıdı. Yedek kulübesi önündeki su şişeleri tekmeleyen Özil, kulübeye oturmadan önce formasını çıkartıp fırlattı.

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen... Haberi Görüntüle

PEREIRA'DAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Maçın ardından konuşan Vitor Pereira, Mesut Özil olayı hakkında şu açıklamayı yaptı; ''Mesut bugün gayet iyi futbol sergiledi ama o andan itibaren daha baskılı olmamız gerekiyordu. Mesut topla iyi ama biz topu pek tutamadık, baskıyı arttıracak oyuncular istiyorduk. Mesut çıkmasaydı ne olurdu? Bilemem, futbol bu. Mesut dışında Berisha'yı da, başka oyuncuları da çıkardık. 4 oyuncu çıkardım aynı anda, niye diğerlerini sormadınız? Amacımız oyuna taze kan sokmaktı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading